One Point Life

One Point Life on yritys, jonka idea on oleelliseen keskittyminen. Meditaatio ja jooga pitävät sisällään ikiaikaista tietoa kehon ja mielen ulottuvuuksista ja hallinnasta. Niiden avulla löytää oleellisen ja kun löytää oleellisen, kulkee jokaisella askeleella oikeaan suuntaan ja elämä virtaa.

Jooga- ja meditaatiopalveluiden lisäksi One Point Life julkaisee aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, tuottaa meditaatio-opettaja, säveltäjä ja kuvataiteilija Pekka Airaksen musiikkia sekä esittelee ja myy hänen öljyväritöitään. Yritys on myös perustanut kesällä 2016 taidegallerian Turun keskustaan – Galleria OnePoint

Toiminnanjohtaja FM, jooga- ja meditaatio-ohjaaja Maarit Vainio

Maarit

Meditaatio, jooga ja Ayurveda innostaa. Vietin ensimmäiset viisitoista aikuisuuteni vuotta yliopistolla humanististen ja yhteiskuntatieteellisten aineiden parissa sekä kirjastoalalla. Tiedon universumi kiinnosti! Sittemmin tiedon universumi laajeni meditaation ja joogan pariin. Viimeiset kymmenisen vuotta olen opiskellut, ohjannut, opettanut ja harjoittanut näitä kehon ja mielen ulottuvuuksia valottavia tekniikoita.

Ayurveda on Veda-teksteihin perustuvaa universaalia, mutta samalla myös konkreettista tietoa terveydestä. Sitä opiskelin Intiassa keväällä 2012. Ihminen on hyvin kokonaisvaltainen luomakunnan hengittäjä ja hyvinvointi edellyttää sen ymmärtämistä. Hyvinvointi mahdollistaa luovuuden ja luova ihminen kykenee uusiutumaan ja luomaan ympärilleen uutta, kaunista ja kiehtovaa – todellista valoa. Se innostaa!

Meditaation merkitys on tärkein, sillä mieli ohjaa elämää. Meditaatiota olen opiskellut Pekka Airaksisen opetuksessa Alastaron Dharmakeskuksessa ja Siikaisten Samje retriittikeskuksessa. Samjessa ohjaan itsekin jooga- ja meditaatioretriittejä. Olen opiskellut ja harjoittanut sekä buddhalaista meditaatiota, että erityisiä ODO -mielikuvameditaatioita, joita myös ohjaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s