Ryhmät ja palvelut

RYHMÄT

Meditaatioryhmä Turussa osoitteessaTehtaankatu 1 as 2 kokoontuu ajoittain. Syksyllä 2020 mahdollista muutama kokoontuminen kysynnän mukaan. Ilmoita kiinnostuksesi!

  • Jooga, pranayama, meditaatio -kurssi Alastarolla maanantaisin klo 18 – 20. Kurssilla vahvaa joogaa, hengitysharjoituksia ja meditaatioharjoituksina erityisesti Odo – mielikuvaharjoituksia. 150 € kurssi (12 harjoitusta) tai 15 €/harjoitus
  • Jooga- ja/tai meditaatio-ohjaus tilauksesta ryhmälle  (160 €/90 min + matkat)

YKSILÖOHJAUS  JA KONSULTAATIO

Joogaa ja meditaatiota käytetään tehokkaasti tiedostamisen ja eheyttämisen välineinä. On tärkeää tiedostaa omat erityiset ongelmakohdat ja vahvuudet niin kehossa kuin mielessä, jotta päästään elämässä eteenpäin. Jokaisella on aivan omanlainen potentiaali, joka tulisi löytää ja saada käyttöön – kaikkien hyödyksi!

Joogaharjoitukset rentouttavat, avaavat kehon tukoksia ja voimaannuttavat. Jooga-asanat tulee tehdä oikein ja harjoitus laatia joogan periaatteiden mukaisesti ja harjoittajan tarpeita vastaavaksi.

Meditaatioharjoitukset tuovat sisäistä rauhaa ja avarampaa tilaa löytää uusia ratkaisuja elämän tärkeisiin kysymyksiin.

tapaamiseen voi sisältyä:

* jooga-asentojen tutkimista * asanaharjoitusta * oman harjoituksen laatimista * opastusta meditaation harjoittamiseen ja käyttöön elämän haasteissa * Ayurvedaan perustuva kehotyyppianalyysi

Yksilötapaamiset (70 €/60 min  85 €/90 min)

YHTEYS: maarit@onepointlife.com / 041-440 8996

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s